60 órás pedagógus továbbképzés

Ismertető a pedagógus-továbbképzés feltételeiről

A pedagógus továbbképzésben akkreditált módszer, az alapítási és indítási engedély száma: 43/73/2014.  A képzési idő: 60 óra. Az Oktatási Hivatal igazolása az Oktatási jegyzékbe történő felvételről:

A továbbképzési program megnevezése: Etka jóga Erőgyűjtő módszer a fiatalok testi és szellemi frissességének, az egészség megőrzésének, az állandó továbbfejlődés igényének kifejlesztésére.

Tanterv:

  1. Testtartás: az élettanilag helyes testtartás megfigyelése állás, járás, mozgás, ülés,(tanulás, olvasás, számítógép használat stb.) közben. 10 órában.
  2. Légzés: a természetes légzés jelentősége az élettani folyamatokban, ennek megfigyelése. A helytelen légzés következményei. 10 órában.
  3. Mozgás: a gerinc mozgásának megfigyelése, rugalmassá tétele; a törzs és végtag izmainak nyújtása, lazítása; az ízületek rugalmasságának, hajlékonyságának fokozása. Belső szervtorna. Egy 45 perces erőgyűjtő óra felépítésének megtervezése. Összesen 30 órában.
  4. A tudatos gondolkodás jellemzői. Módszerek a gondolatirányítás, a feszültségoldás elsajátításához. 10 órában.

A képzéshez szakmai anyagot biztosítunk.

2016 év október 08-tól Gödöllőn 18 fővel indul a PED/1080-2/2014. szám alatt akkreditált 60 órás kihelyezett pedagógus továbbképzés. A program címe: Etka jóga Erőgyűjtő módszer a fiatalok testi és szellemi frissességének, az egészség megőrzésének, az állandó továbbfejlődés igényének kifejlesztésére. A képzés helyszíne: 2100 Gödöllő Légszesz u.10. Hajós Alfréd Általános Iskola

Továbbképzési napok: október 08-09 szombat, vasárnap

                                        október 29. szombat

                                        november 12-13 szombat, vasárnap

                                        november 26-27 szombat, vasárnap

                                        december 03. szombat

A Budapesten induló pedagógus továbbképzés 2017. január 7-8-án indul. Hamarosan közöljük a további képzési napokat is. Nagy szeretettel várjuk a pedagógusok, óvodapedagógusok jelentkezését akkreditált „Boldogságképzésünkre”. A helyszíne: 1033 Budapest, Szérűskert u.41. Csicsergő Óvoda.  A képzés díja:  70.000 Ft, mely összeg megfizetése részletekben is történhet.

A képzések szombati és vasárnapi napokon 9:00-17:00-ig tartanak. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy több jelentkező esetén kihelyezett formában az adott intézménynél tartjuk meg a tanfolyamot.

A teljesítés feltétele: a tanfolyami képzésen való minimum  90%-os részvétel, egy írásbeli dolgozat elkészítése, valamint a módszer alapjainak gyakorlatban történő bemutatása, az  egyéni képességek figyelembevételével.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről az indító tanúsítványt állít ki.

A  pedagógus  továbbképzéshez szükséges jelentkezési lapot és egyéb nyomtatványokat kérem, töltse le és nyomtassa ki:

Jelentkezési lap a pedagógusképzéshez Letölthető itt!
Felnőttképzési szerződés a pedagógusképzéshez Letölthető itt!
Tájékoztató a pedagógusképzéshez Letölthető itt!
Díjfizetési nyilatkozat a pedagógusképzéshez Letölthető itt!
Határozat a továbbképzési program jóváhagyásáról
Letölthető itt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.