248 órás akkreditált oktatóképzésre jelentkezés

Teljes név
?
Kérem adja meg teljes nevét!
Születési hely, idő
?
Kérem adja meg teljes nevét!
Költségviselő megnevezése ?
Kérjük adja meg a költségviselő nevét! Amennyiben cége állja a képzést, kérjük adja meg cége nevét, címét, adószámát. Ha magának állja a képzést, akkor a számlát az Ön nevére fogjuk kiállítani.
Végzettség, oklevél száma
?
Kérjük adja meg legmagasabb végzettségét, és oklevele számát!
Irányító szám
?
Kérem adja meg irányító számát!
Település neve
Utca, házszám ?
Kérem adja meg lakóhelye utca nevét és házszámát!
Telefonszám
?
Kérem adja meg telefonszámát, amin elérhetjük!
E-mail cím
?
Kérem adja meg e-mail címét!

3 hozzászólás a(z) “248 órás akkreditált oktatóképzésre jelentkezés” bejegyzéshez

 1. Köszönöm a lehetőséget és a nagyszerű élményt, hogy egy ilyen elfogadó és szeretetteljes légkörben próbálkozhattam az első Etka-jóga bemutatómmal fél órában. Egyben felmérhettem, hogy honnét is indulok el ezen a csodálatos úton mint leendő csoport vezető, és nagyon nagy izgalommal tölt el, hogy hogy is fogok fejlődni, hová juthatok el. Maga az út gyönyörű! Úgy érzem, egész életemben erre vártam, ezért tanultam annyit, hogy ezáltal a módszer által adhassam át mindazt a tudást, ami már bennem van, és még mennyi mindent tanulhatok és oszthatok meg ezen az ösvényen haladva.
  Végtelen hálával tölt el, hogy megismerkedhettem Annával, és hogy részt vehetek az ő folyamatosan megújuló, egyre jobbítani akaró terveinek, ötleteinek megvalósításában.
  Köszönöm, hogy együtt munkálkodhatunk egy szép, boldog, szeretetteljes világ elhozatalán – természetesen Etka Anyó jelenlétében. 🙂

 2. Szeretném megköszönni az Egyesületnek, hogy a 2014. márc.23-án megrendezett 22.Életerő Napra eljuthattam és díjmentesen részt vehettem. Nagyon örülök, hogy neves természetgyógyászokkal élőben találkozhattam és hogy bepillantást nyerhettem dr.Oláh Andor munkásságába. Sok-sok érdekes dolgot hallottam az egészségünk megőrzésével ill. helyreállításával kapcsolatban. Nagyon jó érzés volt Etka Anyó nevét hallani a természetgyógyászat témakörében.

 3. Végtelenül hálás vagyok tanítóinknak és csoporttársainknak a Kemencén eltöltött egy hetes, csodákkal teli, lélekemelő együttlétért! Egy kicsit megérezhettük azt, hogy milyen is Végtelen Térben, Végtelen Időben, Végtelen Erőtengerben Létezni. Drága tanítóink biztosították azt, hogy Végtelen Szeretettengerben Lebeghessünk. Lebegtünk is, nem is akárhogyan! Ráadásul mindezek mellett még sikeres záró vizsgát is tettünk észrevétlenül! 🙂
  Köszönet mindezért!
  🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.