Kedves Etka-jóga oktatók és résztvevők!

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (III.) szóló 2020. március 17. napján hatályba lépett 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet 4. §-a következő rendelkezéseket mondja ki:

„4. § (1) Rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tartózkodni tilos. Gyűlés helyszínén tartózkodni tilos.

Ennek megfelelően az Etka-jóga, illetve bármilyen más csoportos sport rendezvény megtartása tilos. Megszegése komoly pénzbüntetést von maga után! A törvény vonatkozik a saját birtokon belüli csoportos foglalkozásokra is!

Felhívnám külön a figyelmet arra, hogy A 70. életévüket betöltött személyeket a Kormány arra kéri, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Ha a 70. életévét betöltött személy az (1) bekezdésben foglaltakat vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az ellátásáról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata.

Mindenki vigyázzon magára, szeretteire, családjára! Sok erőt, kitartást kívánunk! <3

Etka-jóga Rekreációs Egyesület vezetősége

error: Content is protected !!