2012. december havi hírlevél

Kedves Hírlevél Olvasóink!

Megkezdődött immár a szeretet ünnepére való felkészülés, tegnap meggyújtottuk az adventi koszorú első gyertyáját, átadjuk magunkat az ünnepi készülődésre. Ezekben a napokban gyakrabban figyeljünk befelé. Adjunk magunknak időt egy kis csöndre, befelé fordulásra. Csak a csendben válhat éretté az ember.

Beszámoló a novemberi eseményekről:

  • November elsején a Békés megyei Gyopáros-fürdőn baráti Etka találkozón vett részt Kertész Anna, két EJNE tag meghívására. A találkozón tíz lelkes, Etka – módszert követő jógázó vett részt, akik Pásztorné Szász Nelli csoportjának tagjai voltak. Az összejövetel kellemes hangulatban zajlott, két órás tréningen mélyítettük el az erőgyűjtő módszer csínját-bínját. Vendéglátónk mindent megtett a kitűnő, oldott hangulatért.
  • November 10-n szombaton ismét felkerestük otthonában Etka-Anyót, ez alkalommal ketten voltunk nála egész nap: Váradiné Erzsike és Kertész Anna.
  • November 24-25-én oktatóképzés volt Budapesten. A képzésben kilencen vettek részt. Két, pedagógus továbbképzésben résztvevőhallgató vizsgázott 30 óra után. Mindketten nagyszerű dolgozattal és gyakorlati bemutatóval adták tanújelét az oktatás során elsajátított hasznosítható tudásuknak.
  • November 25. – én Szegeden vizsgázott három egyesületi tagunk, ketten az első, egy fő a második vizsgán jutott túl eredményesen. Mindhárom vizsgázónknak gratulálunk, és további eredményes munkát kívánunk nekik!

Decemberi eseményekről:

  • Etka-jóga oktatóképzés december 8-9.

Helyszín és az oktatók elérhetősége:

Budapest Csicsergő óvoda

1033 Bp. Szérűskert u. 41.

Kertész Anna

Nyerges Margit

1-387-1282, 20-526-7573

1-2211938, 30/354-4399

A képzésekre előzetesen jelentkezni kell az oktatóknál, vagy a honlapról e-mailben.

A képzésekre várunk minden kedves érdeklődőt, valamint a 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzésre is a jelentkezéseket. Bővebb ismertetőt a www.etkajoga.com/ oktatóképzés menüpontban talál, ahonnan jelentkezési szándékát is elküldheti.

  • December 28-án 15-19 órakor Budapesten a Kispesti Munkásotthonban (XIX. Teleki u. 50) együtt ünnepeljük Etka Anyó 93. és Mária 87. szülinapját.

A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk. Kérjük azokat, akik műsorral készülnek, jelentkezzenek Káposztáné Böbénél december 15-ig. Tel: 06-20-3589125, e-mail: etkajogamiskolc@gmail.com

A meghívó hamarosan honlapunkon a Hírek rovatban lesz olvasható.

December 28-án a születésnapi ünnep előtt 10-13-ig várjuk az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer képzett és gyakorló oktatóit baráti találkozóra, tapasztalatcserére és a délutáni műsorra készülésre. Előzetes jelentkezés Káposztáné Böbénél. Tel: 06-20-3589125, e-mail: etkajogamiskolc@gmail.com

  • Oktatóink decemberi foglalkozásai az ünnepre való hangolódás jegyében zajlanak. Várunk minden új és régi foglalkozásra járó társunkat az alábbi honlapon elérhető helyszíneken: www.etkajoga.com/foglalkozások menüpont alatt.

SZJA 1 %

  • Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a múlt évben jövedelemadójuk 1%-át egyesületünk támogatására ajánlották fel. Kérjük, hogy támogassák továbbra is közhasznú szervezetünket abban, hogy az Etka – erőgyűjtő módszerrel történő egészségfejlesztő tevékenységünket továbbra is eredményesen folytathassuk. Várjuk továbbá egyéb anyagi felajánlásaikat is!

Etka-Jóga Rekreációs Egyesület Budapest

Adószámunk: 18125311-1-41

Számlaszámunk: CIB Bank 10700392-66910824-51100005

Az oktatói hírlevélbe vagy a honlapra szánt híreiteket, írásaitokat info@etkajoga.com e-mail címre várjuk! Végtelen szeretettel várunk minden információt és érdeklődőt: a hírlevél szerkesztői

Kertész Anna és Kertész-Kiss Tamás

 www.etkajoga.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.